Erhvervsfotografering i form af portrætter, produktbilleder og andet

Giv din virksomhed et professionelt look

Noget af det vigtigste for langt de fleste virksomheder er at have et professionelt look. Jeg tilbyder forskellige former for erhvervsfotografering, 

så du kan give din virksomhed lige netop det visuelle udtryk på eksempelvis hjemmesiden eller de sociale medier, som du kunne tænke dig.

Jeg arbejder for en række forskellige typer erhvervskunder i blandt andet Aarhus, Ebeltoft, Odder, Skanderborg og omegn.

​Virksomheder, der har valgt Sejer Photo

Eksempler på erhvervsfotografering

​Der findes flere forskellige former for erhvervsfotografering, og jeg hjælper gerne dig og din virksomhed med:

  • Erhvervsportrætter
  • Portrætbilleder af medarbejderne
  • Produktfotografering
  • Fotografering af arbejdsmiljøet og omgivelserne.

Jeg flyver gerne med drone, hvis det passer til opgaven. Uanset hvad dine ønsker og behov er, så skal vi i samarbejde nok finde en løsning, der matcher.​

Digitale filer i høj kvalitet

Jeg leverer altid digitale filer i høj kvalitet, så du får billeder i en rigtig god opløsning, der kan bruges til både hjemmesiden, medarbejdersignatur i e-mails, visitkort, sociale medier og meget andet.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave

Prisen for erhvervsfotografering varierer alt afhængigt af størrelse på opgaven. Du er derfor velkommen til at kontakte mig for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave eller for en uforpligtende og indledende samtale omkring dine ønsker og behov. Jeg hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller brug for mere information om min erhvervsfotografering.