Portrætfoto af enkeltpersoner eller hele familien

Lad os fange jeres øjeblikke

Leder du efter en fotograf, der kan tage portrætfoto af dine familiemedlemmer hver for sig, eller som kan tage et samlet familiefoto af hele familien? 

Skal du holde bryllup, konfirmation eller en anden større begivenhed, som du kunne tænke dig at forevige med professionelle billeder?

Uanset om du skal have taget portrætfoto af hver enkelt familiemedlem, hele familien samlet eller billeder til en større sammenkomst, så hjælper jeg dig gerne. 

Jeg har stor erfaring i at tage portrætter af både mennesker og dyr, og jeg kører gerne ud til opgaver i både Aarhus, Ebeltoft, Odder, Skanderborg og i flere andre omkringliggende områder. 

Få opdateret dine sociale medier med et nyt portrætfoto

Jeg kan også hjælpe dig, hvis du kunne tænke dig at få opdateret dine sociale medier med et nyt portrætfoto, eller hvis det for eksempel er dit CV, der trænger til et nyt og professionelt billede.

Mine priser på portrætter

Jeg tilbyder en pris på en times portrætfotografering inklusive efterbehandling til 875 kr. ekskl. kørsel og billeder. For to timers arbejde er prisen 1750 kr. Kørsel beregnes individuelt og tilkøb af billeder koster 150 kr. pr. styk.

Du kan finde mere information om mine priser her.

Kontakt mig og hør mere eller book en aftale

Kontakt mig gerne i dag for at høre mere eller for at booke en aftale. Sammen finder vi en fed lokation, hvis ikke den skal være hjemme hos dig selv, hvor vi får foreviget de bedste øjeblikke i et smukt portrætfoto.